Roma-zangworkshop met Ida Kelarova

“EVERYONE CAN SING”  noemt Ida Kelarová deze workshop, die zij al sinds meer dan 30 jaar in Europa en zelfs verder geeft. Duizenden mensen heeft Ida geleerd om vanuit de ziel te zingen.

My father always told me: “Open your throat, open your heart and DO NOT FEAR!”     Ida Kelarová

Van 26 t/m 28 april 2018 komen Ida Kelarova, Desiderius Duzda en Oto Bunda voor de 4e keer naar Nederland om hun RomaZangworkshop te geven.

 

Op 28 april sluiten we het weekend af met een openbaar concert “Gypsy Celebration” om 13u in het muziekatelier van Prismare/Enschede. Entree is een vrije gift.

Voor wie Ida Kelarova nog niet kent: Zij is een zeer charismatische Roma-, Soul- en Jazzzangeres uit Tschechië, die meerdere jaren in Groot Brittannië, later in Denemarken en nog later in Noorwegen leefde. Ze fascineert haar publiek met haar sterke, diep resonerende stem. Sinds 30 jaar geeft ze internationale zangworkshops, waarin ze mensen kennis laat maken met de bevrijdende en helende kracht van de Roma zang. Na 3 dagen zingen de deelnemers vanuit hun ziel !!!

En wat dat precies is is moeilijk in woorden vast te leggen, maar iedereen voelt het.

Wil je meedoen met het Roma zangweekend? Zangervaring is NIET nodig. Ida’s visie is juist om duidelijk te maken, dat zingen helend is en dat deze unieke bron van gezondheid voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn, ook voor degenen, die ooit te horen hebben gekregen, dat ze niet mooi zingen of dat ze niet kunnen zingen!!!

Inhoudelijke informatie

Kosten en aanmelding