Sunday Singin’ for Peace

Sunday Singin’ for Peace is een Meezing-concert met wereldmuziek. Het vindt in Enschede ééns per maand plaats op zondag van 11u-12.30u. Voor andere plaatsen kun je ons boeken.

We zingen traditionele muziek uit Oosteuropa, Midden-oosten, Africa, India, Australië, Noord-en Zuidamerica, Ierland, Zweden en soms een Soulnummer met wat meer tekst. Janina Stopperka zingt en speelt accordeon, ukelele of sjamanentrom. Uli Wentzlaff-Eggebert zingt en speelt cello, gitaar of djembé.  We herhalen de liedjes heel vaak, zodat iedereen het kan leren. Doel is om samen overtollige emotionele ladingen eruit te zingen, zoals pijn, angst en wanhoop. Tegelijk vervullen we onze innerlijke (klank)-ruimtes weer met moed en hoop, met lachen en gekdoen, met liefde en rust.

Alle liedjes nodigen uit om vanuit je onderbuik te zingen.

Hier een voorbeeld: Bele Mama

Nog een voorbeeld: Lai Lai Lai


Data 2019/20: 

29 sept, 13 okt, 10 nov, 8 dec, 12 jan, 9 feb, 15 mrt, 19 apr, 17 mei, 14 juni


Kosten:

  • Jaarabonnement: 10x=€90
  • 6-rittenkaart: €66
  • Enkeltje: €13

Voor de deelnemers aan jaarprojecten van Zangwerkplaats Enschede Is een 6-rittenkaart €35 en een enkeltje €7 per keer. Als je graag mee wilt doen, maar het je financieel niet kunt veroorloven, neem even contact met Janina op. We vinden vast een oplossing.

Aanmeldformulier voor Jaarabonnement en strippenkaart