Proefles? Vraag de gratis video-opname van de eerste ukuSingers-onlineworkshop aan. De bladmuziek vindt je hier. Mail naar j_stopperka@hotmail.com

Vroegboekkorting van €10 t/m 6 november voor de eerste reeks van 4 sessies.


Op één donderdag avond in de maand, van 19:00-21:00 kun je bij mij een online workshop ukelele volgen. Met klassiekers van de radio, liedjes van tegenwoordig, maar ook uitdagende jazzy liedjes en natuurlijk heerlijk meezingbare communitysongs (Wereldmuziek en mantra’s). De online-lessen zijn geschikt voor zowel beginners als ook gevorderden, want er zijn drie gedeeltes. Iedereen mag alles volgen en krijgt voor alle liedjes de bladmuziek en de terugkijkvideos gemaild.

De drie gedeeltes van de online-workshop. Beginners kiezen A en B, gevorderden B en C:

 • A: 19:00-19:35 – een radioklassieker voor beginners met weinig akkoorden en makkelijke strums
 • B: 19:40-20:15 – één of twee communitysongs, mantra of wereldmuziek voor beginners en gevorderden met weinig akkoorden en leuke strums
 • C: 20:20-21:00 – een uitdagend jazzy nummer voor gevorderden, vaak met speciale akkoorden en bijzondere strums

Is twee uur niet heel erg lang? De bedoeling is, dat je twee van de drie workshops kiest en die volgt. Maar als je niet genoeg kunt krijgen mag je ook alle drie workshops á 35 min. volgen.

Wanneer: Één donderdag per maand van 19:00-21:00. Zie onderstaand de data.

Proefles: Op 27 oktober vindt er een gratis proefles plaats. Aanmelding via mail.

Reeks van 4 lessen: Ik bied de ONLINE-lessen in een reeks van 4 lessen aan. Later instappen is mogelijk. (€15 per les). Enkele lessen volgen is niet mogelijk. (Wel als één-op-één-les.)

Kosten: Een reeks van 4 lessen kost €60. Als je toch eerder wilt stoppen, dan kan dat. Ik breng dan wel €10 administratiekosten in rekening. Bij aanmelding vóór 3 november betaal je niet €60, maar €50!

Aanmelden: Stuur een mail naar j_stopperka@hotmail.com. Na aanmelding stuur ik je de betalingsgegevens. Je aanmelding is definitief zodra ik je betaling ontvangen heb. Graag uiterlijk 12 november, want dan verstuur ik de uitnodiging voor de Zoom-sessie, de bladmuziek voor de volgende sessie en links om de liedjes alvast te kunnen beluisteren en natuurlijk.

Vroegboekkorting van €10 bij aanmelding vóór 3 november!

Wat heb je nodig: De sessie’s vinden plaats via ZOOM. Om deel te kunnen nemen moet je ZOOM op je apparaat geïnstalleerd hebben. De sessie’s zullen altijd worden opgenomen en achteraf per mail gedeeld.

Bladmuziek: Steeds op de maandag avond voor de les krijg je de nieuwe bladmuziek gemaild. Graag zelf thuis uitprinten.

Meer informatie? Meer informatie over de cursus vindt je op de ukuSingers-pagina

Data reeks 1:

 • 17 november
 • 15 december
 • 26 januari
 • 23 februari

Data reeks 2:

 • 23 maart
 • 20 april
 • 11 mei
 • 15 juni

Aandachtspunten voor de onlineles via ZOOM

 • Zet je microfoon altijd op MUTE. Zet je camera alleen in begin aan en tijdens de vragenronde tussendoor.
 • Als je tijdens de 35-min-les een dringende vraag hebt stel die a.u.b. via de CHAT. Daar zal ik zo nu en dan naar kijken.
 • De laatste 5 minuten van de les zijn er altijd om mondeling vragen te stellen.
 • Als je een slechte verbinding hebt, dan moet je het zelf proberen op te lossen. Het helpt om je computer voor de les opnieuw op te starten. Om alle andere vensters te sluiten. Om een internetkabel te gebruiken i.p.v. wifi. Gelukkig kun je alles later terug kijken.

FAQ ukuSingers ONLINE


Ik vindt sommige van de liedjes niet zo leuk. Heeft het dan wel zin om mee te doen?
De liedjes zijn bedoelt om je nieuwe akkoorden en strums aan te reiken en je te inspireren om ook eens een ander muziekstijl te proberen. Met de akkoorden en strums uit de les kun je ook andere liederen begeleiden.

De uitleg tijdens de les ging iets te snel. Kun je mij iets nog een keer uitleggen via mail de mail of whatsapp? Communicatie buiten de les om gaat via de ukuSingers ONLINE – whatsapp-groep. Als je meedoet met de ukuSingers-online kun je mij je 06-nummer appen en ik zet je erbij. In deze groep kunnen vragen worden gesteld. Die zal ik dan beantwoorden, evtl. met nog een kort video.

Bied je ook één-op-één online ukelelelessen aan? Ja, dat doe ik. Stuur een mail, als je belangstelling hebt.

Ik kan nooit op donderdag avond mee doen, maar ik zou wel wel de instructievideos en bladmuziek willen ontvangen. Kan dat? Ja, dat kan. Je meldt je dan gewoon aan voor online-lessen. Je krijgt dan net als iedereen vooraf de bladmuziek en achteraf de instructievideo toe gestuurd.

Algemene voorwaarden

Wanneer jij een keertje niet mee kunt doen krijg je alsnog de video’s en mail ik de bladmuziek. Op deze manier kun je de les alsnog volgen.
Wanneer ik een keer ziek ben, dan wordt de les ingehaald op een andere donderdag.
Wanneer ik niet meer in staat ben om de lessen te geven, dan wordt het bedrag voor de resterende lessen terug gestort.

GRATIS overzicht met ukeleleakkoorden 

Download hier een overzicht van de meest gebruikelijke ukuleletabs op handige sheets.