Iedere maandag avond van 20-21:30. Voor jongeren van 15-30 jaar. COLLECTIVO CREATIVO is een soort zingende jongerencommunity: Wij zingen uitbundig liederen om de wereld beter te maken. Om onszelf beter te maken. Om in verbinding te blijven met ons hart en met elkaar. 

Doel van het project is om je hart een stem te geven. Bij COLLECTIVO CREATIVO krijg je aanwijzingen om creatief te worden. Om zelf tweede stemmen te verzinnen, om zelf een tekst te schrijven, om zelf een mooie melodie te bedenken. Individueel kun je een eigen stijl van zingen ontwikkelen en ontdekken wat jezelf fijn vindt. Je muzikale plek in de groep leren te pakken. We zingen niet van bladmuziek, maar vanuit ons hart.

We zullen tenminste twee keer per jaar onze muziek aan de wereld laten horen.

In dit jongerenproject kunnen de liedjes uit heel verschillende hoeken komen. Hits, wereldmuziek, maar nog liever improvisaties of eigen composities – alles is welkom. De wensen van de groep zijn leidraad. Belangrijk is wel, dat de liederen ons in het hart raken, want daar gaat muziek over. Over onze gevoelens, onze dromen, over hoop en troost.

Gedurende het jaar gaan we ontdekken, wat het betekent om met de hele kracht van onze longen te zingen. En hoe vurig en krachtig zingen kan zijn als iedereen zijn eigen stemgeluid durft in te brengen. We schrijven soms korte teksten en improviseren er melodieën bij. We staan open voor elkaars muzieksmaak en geloofsovertuigingen.

COLLECTIVO CREATIVO is een muzikaal avontuur, waarvan nu nog niet bekend is waar precies we uitkomen. Zin om mee te doen of wil je meer informatie? Mail aan j_stopperka@hotmail.com of bel mij: 06 18vier5negen287

Kosten: €30 per maand