Roma-zangworkshop met Ida Kelarova

Van 26 t/m 28 april 2018 komen Ida Kelarová, Desiderius Duzda en Oto Bunda voor de 4e keer naar Nederland om hun RomaZangworkshop te geven. “Everyone can sing”  noemt Ida Kelarová deze workshop, die zij al sinds meer dan 30 jaar in Europa geeft. (uitgebreide informatie op haar website www.kelarova.com) Duizenden mensen heeft Ida geleerd om vanuit de ziel te zingen. Ida Kelarová werd in november 2018 een prijs uitgereikt voor haar bijzondere inzet voor het behoud van de Romacultuur in Tsjechië en haar grote inzet om kansloze Romakinderen een artistieke opleiding mogelijk te maken door deelname aan het samenwerkingsproject tussen het Symfonisch orkest Praag en het unieke Romakinderkoor Chavorenge. (zie foto)

My father always told me: “Open your throat, open your heart and DO NOT FEAR!”     Ida Kelarová

 

Dit is de essentie van Kelarová’s visie op zingen vanuit de ziel. Wil je meedoen met het Roma zangweekend? Zangervaring is NIET nodig. Ida’s missie is juist de mensen duidelijk maken, dat iedereen kan zingen, als je maar bereid bent je emoties klank te geven. Zingen is helend en een unieke bron van gezondheid, die voor iedereen toegankelijk zou moeten zijn (ook voor degenen, die ooit te horen hebben gekregen, dat ze niet kunnen zingen) !

Klik hier voor meer inhoudelijke informatie

Klik hier voor kosten en aanmelding

 

Op 28 april sluiten we het weekend af met een openbaar concert om 13u in het muziekatelier van Prismare/Enschede. Entree is een vrije gift.