Nieuwsbrief januari 2017

Lieve medezangers,

Ik wens jullie allemaal een geweldig creatief en liefdevol 2017!!!

Persoonlijk heb ik een goed gevoel over dit nieuwe jaar, want mijn bedrijfje loopt steeds beter en het lukt me steeds meer voldoende inkomen te vergaren met dat, wat ik het liefste doe:

Op míjn manier muziek maken en anderen in hún manier van muziekmaken verder helpen.

Je muziek is het resultaat van de samenwerking van je lijf, je geest en je hart. De totale spiegel voor jezelf. Het is geweldig als je van je muziek durft te houden.

Daarom heeft iedereen zijn eigen manier van Muziekmaken, op welk niveau je ook staat in je muzikale opleiding. De kunst van heerlijk musiceren is voor mij om erop te vertrouwen, dat je éigen muziek met je éigen mogelijkheden waardevol genoeg is om gehoord te mogen worden. Je muzikaliteit staat los van je muzikale opleiding!!!

Een pas geboren baby is ook niet pas waardevol, wanneer hij op z’n 18e van alles geleerd heeft. Geniet van je muziek, ook als je “alleen maar” aan het oefenen bent en er nog een heleboel niet lekker loopt. Wat maakt het uit – juist het imperfecte kan ontzettend mooi zijn, omdat het zo eerlijk is.

En als je durft van je imperfectie te genieten, dan durf je zo langzaamaan ook een keer perfect te zijn en in schoonheid te stralen.

Je muziek is het resultaat van de samenwerking van je lijf, je geest en je hart. De totale spiegel voor jezelf. Het is geweldig als je van je muziek durft te houden.

Dit Houden-van-je-eigen-muziek kun je tweewekelijks op dinsdag avond bij “Sing your world” Creatieve wereldzang komen oefenen 🙂

19.30u-21.30u op de Zangwerkplaats, Entree 10euro, maandabonnement 15 euro.

In 2017 zullen er een heleboel mogelijkheden zijn om bij mij te zingen:

In de zomervakantie geef ik dit jaar workshops in:

In november komt Ida Kelarova weer naar Enschede en de workshop is nu al bijna volgeboekt. Dus wil je nog meedoen: stuur heel gauw een mail!

Sing your world” Creatieve Wereldzang, Entree 10 euro

10 en 24 januari , 7 februari, 7 en 21 maart van 19.30u-21.30u

Jazz&Soul-project, losse les 15 euro, maandabonnement 30 euro

17 en 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart van 19.30u-21.30u

Proefrepetitie bij WereldVrouwenKoor The Sista’s, gratis entree

26 januari, 16 februari, 30 maart van 10-12u

Een lieve groet en hopelijk tot ziens,

Janina