Waar valt hetgeen de wereld nodig heeft samen met hetgeen mij gelukkig maakt??

Nieuwsbrief en agenda juni-juli ’22

Het zit me toch nog steeds diep, dat muziek maken door de overheid niet als essentieel wordt gezien. Terwijl ik juist op zoek ben naar de manier van muziek maken, die de wereld echt niet kan missen. Mijn vraag voor een nieuw project is altijd:

Waar valt hetgeen wat de wereld nodig heeft samen met hetgeen mij gelukkig maakt en hetgeen ik graag zou willen ontwikkelen? Dat was altijd mijn eerste vraag voor een nieuw project. En zo is het nog steeds. 

Onderaan even een korte terugblik op mijn eerste project van 8 jaar geleden, toen ik Zangwerkplaats Enschede opstartte …. WereldVrouwenkoor The SISTA’s

Vanuit deze vraag ontwikkel ik nieuwe project. Liefst ieder jaar één nieuw project. Twee jaar geleden waren het de VROEGE VOGELS, (die helaas ondertussen niet meer doorgaan i.v.m. gebrek aan voldoende deelnemers.) Afgelopen jaar deed ik voor het eerst een subsidieaanvraag om een bijzonder project met jongeren mogelijk te maken. 

Het songwriting-project voor jongvolwassenen Singin’ for Peace – YOUTH staat op 10 juni om 20:30u in theater CONCORDIA, en ik hoop dat iedereen die avond komt luisteren naar ons Luister en zing mee! concert “Liederen uit ons hart”

Het idee voor het Songwriting-project SINGIN’ FOR PEACE – YOUTH komt uit de wereldmuziek. Uitbundig samen zingen is in veel culturen een manier om met het leven in al zijn kleuren om te leren gaan. Om elkaars kwetsbaarheid te mogen zien, maar ook elkaars kracht te voelen.  

Entréé €12,50, gereduceerd tarief voor jongeren en studenten €8. https://www.concordia.nl/theater/liederen-uit-ons-hart-singin-for-peace-youth/10-06-2022-20-30