Workshoptijden, kosten en aanmelding Ida Kelarová

Workshop-tijden:

  • Vrijdag 26 april: 18u – 20u
  • Zaterdag 27 april: 11u – 18u
  • Zondag 28 april: 9u – 14u

Er is plek voor ca. 30 deelnemers.

Belangrijk!!!  Er word verwacht, dat je vanaf begin tot eind van de workshop aanwezig bent, zodat we als groep samen een proces kunnen aangaan. Later instappen word niet op prijs gesteld.
De workshop word door Ida in het Engels gegeven, als nodig word vertaald.

Inhoudelijke informatie vind je hier.

 


Kosten:

De kosten voor de weekend-workshop bedragen 230 euro.
Als je je vóór 10 februari 2019 opgeeft kun je gebruik maken van de vroegboekkorting. Je betaald dan 20 euro minder.
Het word op prijs gesteld, dat je direct het hele bedrag overboekt. Als dat echt niet lukt, stuur mij een mail en maak alvast een aanbetaling van 100 euro over. Via de mail overleggen we dan, wat de mogelijkheden zijn. Aanmeldformulier

Sponsoren gezocht:

Als je het je kunt veroorloven, betaal dan 30 euro extra om een deelnemer met een zeer laag inkomen te sponsoren. Als je behoefte aan sponsoring hebt, mail mij.

Betalingsgegevens: IBAN: NL16TRIO078.48.08.902 t.n.v. Janina Stopperka
Pas als het volledige bedrag op de rekening van J. Stopperka is gearriveerd is je aanmelding definitief en is er een plek voor je gereserveerd.

Betalingsvoorwaarden: Bij storneren van de deelname krijg je je geld terug min 20 euro administratiekosten. Als je binnen 1 maand tot tien dagen voor begin van de workshop afzegt, stellen wij 50% van de cursuskosten in rekening. Als je 1week van tevoren afzegt moet je de volledige kosten dragen.

Voor het geval dat de workshop word afgelast, krijg je alle kosten terugbetaald.

 


Aanmelding:

Aanmelden kan via dit Aanmeldformulier Ida Kelarova of per e-mail aan zangwerkplaats[@]outlook.de Je krijgt dan een bevestiging.

Pas als het geld op de rekening gearriveerd is is je aanmelding definitief.

 


Waar:

Het workshopweekend gaat in 2019 plaatsvinden in Enschede, in “Prismare”, Roomweg 167d. Er is een prachtig groot muzieklokaal met een geweldige akoestiek.

Overnachting regelt iedereen zelf.