Ik geef piano- en ukelelelessen voor pop, rock, wereldmuziek en jazz. Ik leer je akkoorden en verschillende ritmepattern /strums te spelen en akkoordenschema’s te lezen, zodat je je eigen zang kunt begeleiden. 

Pianoles: Kinderen kunnen vanaf 7 jaar bij mij terecht en dan beginnen we heel traditioneel met noten leren lezen. Na een jaar of twee, drie kunnen we beginnen met akkoordspel en je eigen zang begeleiden. Doel is, dat je vertrouwd raakt met klassieke notenschrift en ook van bladmuziek kunt spelen, maar dat we uiteindelijk (als er behoefte aan is) naar hedendaagse muziek switchen en je leert om je lievelingsliedjes te zingen en te begeleiden op de piano. Een klein beetje zangles zit er dus uiteindelijk ook nog bij. Een proefles duurt 45 min. en kost €20, proefles kind duurt 30 min, en kost €15.

Ukeleleles: Individuele ukelelelessen geef ik alleen incidenteel als proefles, als je (eventueel) van plan bent om bij de ukuSingers mee te doen. Dat kan vanaf 10 jaar. Je kunt na zo’n proefles ook voor twee weken een ukelele bij me lenen. Kosten voor de proefles á 45 min: €20, ukelele lenen €10 extra.