Ik geef piano- en ukelelelessen voor pop, rock, wereldmuziek en jazz. Ik leer je akkoorden en verschillende ritmepattern /strums te spelen en akkoordenschema’s te lezen, zodat je je eigen zang kunt begeleiden. 

Pianoles: Kinderen kunnen vanaf 5 jaar bij mij terecht en dan beginnen eerst zonder noten. Voorspelen, naspelen en zelf iets bedenken zijn de basiselementen. Vanaf 6 of 7 jaar kunnen we starten met noten leren lezen, maar het is geen must.  Wanneer de leerling er zin in heeft kunnen we akkoorden oefenen om liedjes te begeleiden. Doel is, dat je vertrouwd raakt met klassieke notenschrift en ook van bladmuziek kunt spelen, maar dat we uiteindelijk (als er behoefte aan is) naar hedendaagse muziek switchen en je leert om je lievelingsliedjes te zingen en te begeleiden op de piano. Een proefles voor een kind duurt 30 min. en is gratis. Een proefles voor volwassenen duurt 45 min. en kost €20.

Ukeleleles: Ukelele-les werkt het best in een groep. Daarom geef ik individuele ukelelelessen alleen incidenteel of als proefles voor mijn ukelele-projecten ukuSingers , ukuSingers ONLINE of ukeleleTEENS (vanaf 10 jaar). Je kunt na zo’n proefles ook voor twee weken een ukelele bij me lenen. Kosten voor de proefles á 45 min: €20, ukelele lenen €10 extra.

Songwriting: Je kunt bij mij songwrite-lessen volgen. Ik help je creativiteit op gang met ideeën voor grooves en speciale akkoorden. Het is ook mogelijk om studieopnames van je liedjes te maken. Het is wel belangrijk, dat je al een akkoord-instrument speelt, zoals ukelele, gitaar of piano. Kosten voor de proefles á 45 min: €20