Pianoles – pop, jazz, wereldmuziek

Ik geef pianolessen aan kinderen en volwassenen. Ik leer je je lievelingsliedjes op de piano spelen en daarbij zingen: Adele, Billie Eilish, Sia … jij mag kiezen. Want als je je eigen lievelingsliedjes mag spelen en zingen, dan leer je gemakkelijker en sneller. En dan voelt oefenen niet als huiswerk, maar als lekker muziek maken.

  • de basis van noten lezen en spelen
  • akkoorden lezen en spelen
  • grooves / ritmepatronen lezen, spelen, zelf bedenken

Kosten: Ik werk met een strippenkaart van 12 wekelijkse lessen, in principe kom je iedere week, behalve in de schoolvakantie. Maar als je een keertje niet kunt, dan betaal je ook niet. 12×30 min. = kids €210, volw. €240

Voorspeeluurtjes vindt ik erg belangrijk, want hoe vaker je het doet hoe gewoner je het vindt. Plankenkoorts heeft dan minder kans. Een foute noot is niet erg , als je maar je plezier in muziek maken met ons deelt. Drie keer per jaar spelen mijn pianoleerlingen voor ouders, familie en kennissen. 

Proefles: Als je interesse in een proefles hebt, of meer informatie wilt, mail dan aan zangwerkplaats[at]outlook.de. Kosten proefles: kind gratis, volw. €10.