Onder de naam ukuSingers bied ik, Janina Stopperka, ukelele- jaarcursussen voor verschillende niveaus aan, die tot doel hebben, dat je je eigen zingen kunt begeleiden op de ukelele. Ukelelespelen daagt je geest en je fijne motoriek op een speelse manier uit (en daardoor blijf je straks langer jong :). Ik zie liederen als een soort muzikale huisapotheek. Voor iedere levenssituatie is er wel een lied, dat je kracht geeft en dat je laat voelen, dat je niet alleen bent. Deze geneeskracht van deze apotheek wordt steeds groter, naarmate je meer zingt en speelt.

ukuSingers – ONLINE – twee lessenreeksen á 4 lessen

LIVE : ukuSingers-jaarproject in Enschede en Neede

ukuMANIA – ukeleleweekend 12-14 juli in Neede

Ik bied liederen aan, die mijzelf (en hopelijk jou ook) op de één of andere manier goed doen om te zingen:
Mantra’s en traditionele Wereldmuziek, omdat het fijn is je met jezelf (mantra) en met de culturen om ons heen te verbinden (wereldmuziek).
Nederlandstalige liederen, omdat onze moedertaal toch altijd de taal van ons hart blijft.
Jazz en Soul, omdat deze swingende muziek aangenaam uitdagend is, wanneer je al een beetje gevorderd bent. Jazz en ukelele gaan super samen.
Als je met de ukuSingers meedoet, ontwikkel je je als vanzelf. Je start met heel eenvoudige mantra’s en Nederlandstalige liederen van maximaal 4 akkoorden en een makkelijke strum. Iedere les leer je weer nieuwe liederen en laat je de oude liederen weer los. Notenlezen hoeft niet.

Je investeert in je levensgeluk, lees hierover mijn blog

Wat leer je? Als beginner heb je aan het einde van het cursusjaar maar liefst 24 liederen geleerd. En daarbij de ca. 20 meest gebruikelijke akkoorden en tenminste 10 verschillende tokkels en strums. Wanneer je gevorderd bent komen er nog 8 Jazz/Soul-liederen met uitdagende strums en tokkels bij.
Alle projecten zijn voor amateurs bedoelt. Plezier in SAMEN muziek maken en zingen staat voorop.

JARENLANG MEEDOEN is mogelijk, want ik arrangeer iedere maand nieuwe liederen.

Voor nog meer informatie, de tijden en prijzen klik op links in het onderstaande overzicht.