COLLECTIVO CREATIVO is een soort zingende community voor jonge vrouwen van 15-30 jaar: Wij zingen vol passie liederen om te delen wat in ons leeft. Om in verbinding te blijven met ons hart en met elkaar. De liedjes kiest de groep. Tweede stemmen improviseren we zelf. We schrijven zelf kleine liedjes en zingen deze met de groep. En natuurlijk gaan we optreden.  DOEL VAN HET PROJECT IS OM JE HART EEN STEM TE GEVEN. 

Samen met de groep kun je toch individueel je eigen stijl van zingen ontwikkelen en je (muzikale) plek in de groep leren te pakken. Geen notenschrift, alleen teksten!

Meer informatie of aanmelden bij j_stopperka@hotmail.com


CREATIEF ZINGEN

Bij COLLECTIVO CREATIVO krijg je aanwijzingen om creatief te worden. Je leert tweede stemmen verzinnen, eigen korte teksten schrijven, zelf melodietjes bedenken. We doen alles samen, maar je ontwikkelt toch individueel je eigen stijl van zingen en ontdekt wat jezelf fijn vindt. Je leert je muzikale plek in de groep te pakken. Notenschrift hoef je trouwens niet te kunnen lezen, wij gebruiken alleen teksten.

OPTREDEN

We zullen tenminste twee keer per jaar onze muziek aan de wereld laten horen.

REPERTOIRE

In dit jongerenproject kunnen de liedjes uit heel verschillende hoeken komen. Hits, wereldmuziek en graag improvisaties of eigen composities – alles is welkom. De wensen van de groep zijn leidraad. Belangrijk is wel, dat de liederen ons in het hart raken, want daar gaat muziek over. Over onze gevoelens, onze dromen, over hoop en troost.

ZANGSTEM ONTWIKKELEN

Gedurende het jaar gaan we ook onze zangstem ontwikkelen en ontdekken hoe je met de hele kracht van je longen zingt. Hoe vurig en krachtig zingen kan zijn als iedereen zijn eigen stemgeluid durft in te brengen. COLLECTIVO CREATIVO is een muzikaal avontuur, waarvan nu nog niet bekend is waar precies we uitkomen.

KOSTEN

De kosten zijn €30 per maand, van okt. t/m juni. Als dat teveel geld voor je is, maar je toch mee wilt doen, laat het me weten en we kijken samen naar een oplossing.

START

Begin 3 oktober (of evtl. later, wanneer er voldoende aanmeldingen zijn). We hebben liefst 10 deelnemers.

AANMELDEN of CONTACT

Kom je meedoen? Zin om mee te doen of wil je meer informatie? Mail aan j_stopperka@hotmail.com